2013-10-27 09:22:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nem szereti, ha ellenőrzik

Napi horoszkóp október 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bizonytalannak érzi a jövőjét, és éppen ez a gátolja meg önt abban, hogy tettrekésznek és cselekvőnek mutatkozhasson. Pedig így nagy eséllyel eshet a huszonkettes csapdájába. Mindig van lehetőség!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön igazán nehéz kihozni a sodrából, de a mai napon még ez is sikerülhet valakinek. Alighanem régóta érik már ennek a vitának a kirobbanása kettejük között. Jobb is, ha kifakad, akkor van esély arra, hogy másként legyen eztán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Képes az egész világgal is szembeszállni azért, hogy vélt igazát megvédje. Ám, talán éppen azért olyan harapós, mert valahol érzi, valóban jogtalanságot követett el bizonyos értelemben. Nem szégyen, ha beismeri.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy idegen helyen járva új ismeretségre tehet ma szert. Ne adja a szerényet, hanem végre mutassa meg valódi önmagát. A személyes szépsége, és lelkének bája, derűje meghódíthatja a legkeményebb szíveket is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Semmire sem megy azzal, ha az önt érő vádakat folyton csak a visszájára fordítja. Ez az "aki mondja másnak, az mondja magának" meglehetősen gyermeteg stratégia. Inkább gondolkozzon el rajta, és keressen más megoldást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A testmozgással nemcsak a testét, de a lelkét is edzésben tartja. Bármilyen sport alkalmas ugyanis arra, hogy az elszántságát és összeszedettségét erősítse. Muszáj rászánnia heti egy-két órát! Ennyi még önnek is jár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a munkahelyváltásról gondolkodhatnak a társával együtt. Egyelőre csak latolgassák a lehetőségeket, akár önről, akár a kedveséről van szó. Az elhamarkodott lépéssel nagyot veszíthetnek. De azzal is, ha nem gondolkoznak róla.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha úgy is érzi, képtelenség tovább elviselnie az otthoni légkört, azért még ne fontolgassa az elköltözést. Ezzel csak akkor megy valamire, ha ön még fiatal, és a szüleit szeretné otthagyni. Minden más esetben cseberből vederbe eshet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon nem szereti, ha ellenőrzik, ha folyton megkérdőjelezik a hitelességét. Ma mégis el kell viselnie valakinek a vizsgálódását. Ha igazat mondott, akkor már előre biztos lehet a pozitív eredmény felől. De ha nem, még akár akkor is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha ön kibeszéli a titkait, akkor nem kell csodálkoznia azon, ha ma suttogó hangok, és önre mutogató ujjak között kell vezessen az útja. Talán nem a megfelelő barátot választotta. Hacsak nem éppen ez a kiszivárogtatás volt a feltett szándéka.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Maga is érzi: eljött az ideje annak, hogy végre változtasson az életmódján. Talán a pocakja nőtt túl nagyra, vagy az izmait érzi löttyedtnek. Esetleg a reggeli köhögőrohamok figyelmeztetik, hogy tegye le a cigarettát. Végleg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Önre jellemző az önmarcangolásra való hajlam. Néha azonban - nem is olyan ritkán - ez úgy nyilvánul meg, hogy a társát szidja, szapulja, mert belé vetíti ki azokat a tulajdonságokat, amit önmagában nem tud elviselni. Ne tegye!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: